Jul 2, 2011

Sila Baca kalau Kowang suka Makan....

Hola!!!
dah petang2 ni lapar lak prut
2 yang tetiba tajuk entry pasal makan 2
saje je wt tajuk entry mcm ni
baru lah ramai nk baca
(2 pon law ad yg nk baca)
yela sume orang mesti suka makan pnye kan
2 yang aku wat tajuk entry
yang mengujakan untuk dibaca
hehe ~ ~

Sebenarnya aku nk tolong
membe skola dlu ni
die nie wt meniaga secara kecil-kecilan
lebih kurang la
die mntak aku promote kan
aku mna la pandai nk promote2 ni
aku memang xda jiwa bisnes
tapi untuk tidak menghampakan beliau
aku letak la kt blog untuk tatapan mereka yg nk baca
sebelum 2 tunjuk cket mke tokey
hehe ~ ~


kawan aku yg pompuan 2..baru bernikah tapi aku xsempat g..harap maaf ye..


antara yang die buat la
berjenis2 kek
kek cawan atau lebih dikenali sebagai cupcake
selain dari 2
cheese tart, bluberry tart
fruit tart dan segala jenis tart
yang aku pon tak paham
pon die ad buat
dan yang paling latest die
suh aku promote
kuih raya sebab die bersedia
mengambil tempahan kuih raya
meh nk tunjuk cket
hasil kerja tangan die








itulah serba sedikit yang aku leh tunjuk
law nk tgk lagi banyak
leh la tgk kat facebook
kawan aku ni
Atau pon leh lawat2 blog die
cmna cara nk tempah ke ape sume
leh tgk kt blog die
no tepon pon die ad letak kat blog die
itu je la yang aku leh share
smoga bisnes kawan aku ni lebih maju jaya...



2 comments:

Cikgu Fikri said...

sedapnyer.,..
memang menggoda perasaan.. :)

is said...

sila la order hehe