Mar 20, 2011

Ilhamku....

Hola!!
Sian laman sesawang aku yang satu ni
lama dah x berconteng
cmna la agknya cara nk mengatasi masalah sawang2 ni ek
wat masa ni
xda lagi jln penyelesaian kot
time aku blik putra je la
baru berlukis cket kat cni
pape pon aku xlupe kan trus 
kan3??
he he~ ~

Sebenarnya lama dah aku nk tulis pasal benda ni
tapi kan x berkesempatan
sejak awal taun ari 2
aku rajin dok membeli majalah remaja
ble aku tgk ad ruangan ilham ku
aku pon jadi tertarik nk hantar karya aku
so aku pon try la
Tunggu pnye tunggu

Peh truja bai!!!!!
karya aku tersiar gak kat majalah remaja
keluaran MAC 2011

Hah ni lah majalah 2...

Nk tgk x karya aku??
meh nk tunjuk cket walaupon xlah best sgt
tapi aku still bangga bai
Law kowang jadi aku pon
msti banggga kaw2 kan
aku ad
kowang ad ke??
haha~ ~


Tara!!! karya ku yg x seberapa....

REMANG SENJA DI KUALA LUMPUR
Ni la hasil masa aku
tgh dok lepak umah tanam anggur
ramai yang suh aku terus kan menulis
mgkin sbgai permulaan
untuk hobi baru yang mana taw 
bleh mendatangkan hasil kan??
Tapi stat dah mle keje ni
dah xda masa nk menconteng kertas
mahupon menconteng di alam maya ni
hehe ~ ~

4 comments:

c_h_u_b_b said...

waaahhh......hebat lah ko...!

Isyane Syamimi Ishak said...

hehe..bse2 je dowh...sje cbe2...

farhana madzlan said...

pergh along . mmg suke bermadah betul ! ;D

Isyane Syamimi Ishak said...

hehe..kau mcm xtaw lak along ko nie..