Feb 8, 2011

Hobi ku yang Menjahanamkan Duitku......

Perghhh...
mmg sakit law ad hobi yang leh jahanamkan wit nie..
Law mmg dah ad wit sendri xda hal la kan..
Tapi mmg xleh tahan dowh!!
Aku lapar MIC!!!
Mle2 ak x terpk pon yang hobi aku ni dalam masa yang sama menjahanamkan wit ak.. Masa tgh dok chat  ngan ika pasal aku suh die servey pusat karok kat k.l die leh kua ayt nie
" Payah tol hobi kalau nk kena kua wit nie.. Tgk cam ak ngan adk (FANA GEMUK).. Wat hobi yang leh tambah wit"
Pas die cakap cm2 baru ak terpk ye gak kan..
Ahhh ak x kre la dah mmg hobi aku yang 2 nk wt cmna...
Aku xla skreatif dowang.. Jom tgk hasil kerja adk yang leh wat duit 2...


Banyak g sbnarnya tapi dah la ckup2 la 2 marah lak adk kat ak curik gambar die.. (Jap g ak gtaw la)

Eleh law aku pon kreatif cam adik aku pon leh wat (ko jgn nk kembang sgt dik).. Tapi kan ble pk2 blk hobi owang kan x sme..
Ada gak yg jenis kreatif tapi kna kua wit..
Kowang x cye ek??
Meh ak nk gtaw
Law kowang tgk kat sepanjang panjang sungai klang 2
tembok2 2 sume penuh dengan kreativiti manusia yang x kisah berhabis wit
janji dowang pat wt pe yang dowang ske..
pe kowang igt cat 2 sponsor ke bli sendri la weh...
Ad artikel yang ak baca lam mastika
xpat nk tunjuk bukti kat cni pasal
majalah 2 kat umh pk ck ku di gemas
Die kata xkisah berhabis janji puas...
Jom tgk hasil kerja dowang..


Aku baru je lalu c2 tadi.. Tapi mmg smart la.. 


Tapi ad gak lagi manusia lain yang jenis hobi xkreatif
Tapi ad skill
Yang aku nk tekankan bukan skill tapi wit yang jahanam
tapi dowang msti xkre penye janji lepas gian
Hah tgk gmbar bawah ni

Ice Skating - Aarhus, Aarhus
Ais skating.. Pe igt kat umah leh dapat ais mcm ni ke..xkan??

law kat umah leh wat lane mcm ni xpayah ssh2 kua wit kat pusat bowling kan??


Jadi mcm mna dgn hobi ku??
Punye la ak gian smpai servey lam tenet
tempat karok mna murah
skali kua 1 blog akak ni die cte die g karok kat 
usj subang 19
die tulis la murah dowh
24 igt die siap leh karok dari kol 1 smpai kol 6
Berbaloi2 bai wa ckp lu..
Dan yang paling mengempakkan ak tempat ni ak taw!!
Cme law nk g mmg kena bwk keta la..
Aku ni lesen je ad tapi pnakut!!
Tapi ble pk blk pe slahnya sekali skala kua wit cket nk lepas gian
bkn isap ganja pon kan
karok je kot..


2 comments:

farhana madzlan said...

wahhh terharu2 ade nme adek kt c2 . tp tak gemuk okay . haha

along mmg suke karokk . dulu selalu dga along karok free. haha .

Isyane Syamimi Ishak said...

haha..sje je letak gemuk 2..bagi gmepak cket...
skrng xda karok2 free deh sume nk kna bayar...along pon kemain sadis nk cari tmpat karok murah..haha