Mar 28, 2014

Nak SPM pon Stress..Dah Setle Exam pon Stresssss...


Hola Readers!!
woohooo berbulan sudah aku tinggalkan laman ni..
adakah insan2 yang ternanti2 kn post aku??
hakkk thuih!!
aku je yang perasaan sebenarnya..
hahaha ~~

So ape topik ea arini??
MH370??
eh no la!! basi sudah cerita 2..
mcm2 spekulasi keluar..
dan aku pon x nk tambah ape2 info yang boleh
menimbulkan sebarang syak wasangka..
biarlah mereka dengan andaian mereka..
apepon mati itu pasti
hidup insyaAllah..
btol kan???

 Wokey, berbalik pada topik harini..
dah setle exam pon stress??
apa citaa???


Aku terfikir tajuk ni memandangkan
adik aku baru je lepas ambil result spm die..
Apa yang stress??
Result kantoi??
No la...
bukan kantoi tapi biasalah
ada yang kurang memuaskan..

So sekarang tgh sibuk nk online untuk sambung stdy..
stress nk pilih kos ape..
yang sesuai dengan result die
die x minat..
yang xsesuai dengan result die 2 la yg dinak nya..
aku pulak nek stress..
haha~~

Apepon lepas disekolahkan serba sedikit..
akhirnya die boleh terima la jgk..
aku pon pernah berhadapan dengan situasi mcm ni dulu..
so aku rasa gak serba sedikit..
harapnya bintang adik aku lebih menyerlah la..

Buat semua yang menghadapi situasi ni..
g la jumpe kaunselor..
haha~~

Okey Chow!!
 
 

No comments: